Smuti za izbacivanje teških metala

 

Ovaj neprocenjivi alat koji nam je pružio Medicinski Medijum- smuti za izbacivanje teških metala konzumira milioni ljudi širom sveta, 15-30 minuta nakon čistog soka od celera.

Teški metali se nalaze svugde, u vodi i vazduhu, u lekovima, hrani pa čak onoj iz organske proizvodnje, u parfemima, osveživačima vazduha, sredstvima za čišćenje i u mnogim drugim proizvodima koje svakodnevno koristimo.

Jako je važno da budemo svesni odakle sve unosimo teške metale kako bismo mogli da donosimo svesne i osnažene odluke i izbegnemo ih tamo gde to možemo.

Neki izvori su mimo našeg uticaja tako da nas ovaj smuti štiti od toga.

 

Smuti za izbacivanje teških metala se sastoji od 5 ključnih namirnica. To su:

  1. Divlje borovnice
  2. Korijander (sveži)
  3. Atlantske Dulse alge
  4. Spirulina
  5. Prah soka ječmene trave

Entoni Vilijem naglašava da je smuti najdelotvorniji kada se koriste sve namirnice, ali ukoliko iz nekog razloga trenutno niste u mogućnosti da ih sve nabavite, dovoljne su 3 od 5 kako bi obavile neki posao koji nije ni malo beznačajan ali opet nije toliko moćan kao kada imate sve namirnice na broju.

Pored osnovnih namirnica tu su i banane i pomorandže koje pružaju dodatnu potporu jer glukoza iz njih podstiče druge elemnte smutija da dopru do organa kojima su najpotrebniji.

Recept za smuti:

- 2 banane

- 1 pomorandža

- 2 šolje smrznutih divljih borovnica (* dve merice Vimergy praha divljih borovnica su ekvivalent jednoj šolji)

- 1 kafena kašika spiruline

- 1 kafena kašika praha soka ječmene trave

- 1 supena kašika dulse algi ( dve pipete Vimergy dulse su ekvivalent 1 supenoj kašiki)

- 1 šolja svežeg korijandera

Sve staviti u blender i izblendirati. Po potrebi dodati još soka od pomorandži ili kokosovu vodu ili običnu vodu da bi se lakše izblendiralo ili dobila želljena konzistencija

 

Pored toga što se virusi hrane teškim metalima, oni sami po sebi mogu da izazovu ozbiljne probleme poput epilepsije, autizma, Alchajmera i demencije pa sve preko skolioze i drugih koštanih oboljenja. Ovaj smuti na najbezbedniji način uklanja teške metale iz svih organa u telu.

Osim što izazivaju bolesti, nedavno je Entoni Vilijam na jednom obraćanju uživo objasnio kako su oni glavni krivac za raskide veza, prijateljstava, razvode brakova jer potpuno pomute um. Zbog njih ženama slabi intuicija, gube samopouzdanje, stvara se zbunjenost i opšta konfuzija.

Jako je važno da ukoliko niste, pogledate protokol za čišćenje od teških metala

u knjizi Medicinskog Medijuma Čišćenje Organizma (dostupna u svim knjižarama)

Napiši komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni