O NAMA

Eko Vida je osnovana od strane majke i ćerke. Inspirisana je našom potragom za slobodom od simptoma, opštim zdravljem i sada želimo da podelimo iskustvo, informacije i omiljene proizvode sa vama. 

Eko Vida je sigurno mesto na kome ćete pronaći sve što vam je potrebno za podršku
na vašem putu zdravog života i isceljenja. 

 

U našoj prodavnici ćete naći najčistije proizvode najboljeg kvaliteta, koji su ekstrahovani metodama koje obezbeđuju da sve fitohemikalije i hranljivi sastojci ostanu netaknuti.

Proizvodi ne sadrže ometače ozdravljenja - sastojke životinjskog porekla, razna punjenja, prezervative, veštačke boje, arome, konzervanse, limunsku kiselinu, šećer, alkohol, MNG (mononatrijum glutamat), gluten, soju, kukuruz, brašno i druge skrivene sastojke.

Svi proizvodi su pogodni za vegansku i paleo ishranu.
  
Kao zvanični distributer Vimergy proizvoda u Srbiji, inspirisani Medicinskim Medijumom, nudimo samo najbolji asortiman suplemenata koji će vam pružiti veliku podršku na putu vašeg ozdravljenja i održavanja dobrog zdravlja.

Zašto Vimergy?

Vimergy je porodični brend koji nam pruža najčistiji oblik suplemenata koji su bioraspoloživi za naš organizam. Priroda nam pruža sve hranljive materije koje su nam potrebne za zdravlje, isceljenje i dobrostanje, a Vimergy nam obezbeđuje da ih iskoristimo u najvišem kvalitetu i najboljem obliku - u formi prahova, kapsula i tečnosti, koji su jednostavni za upotrebu. Naš prepoznatljiv tečni B12 je najbolji oblik metilkobalamina i adenozilkobalamina, u formi u kojoj telo može lako da ga apsorbuje i koristi za obavljanje telesnih funkcija.

Pružite sebi najčistiji i najsigurniji oblik i izvor kako biste postigli maksimalne koristi od suplementacije.

 

Za vaše zdravlje, sreću i dobrobit,
Eko Vida